Marokko 2014 nieuws_9

Marokko 2014 nieuws_9

Thuis..

Het is uiteraard meteen druk als je na zo’n rally thuis komt. De verhalen moeten natuurlijk meteen gehoord worden. Super leuk. Met een bord eten voor de neus is het de mailbox doorspitten en alle leuke en super aardige reacties die dan ook langskomen zijn hartverwarmend. Wat is het toch ontzettend leuk dat er al zo veel mensen meeleven.

Het doktersbezoek hoorde ook bij de thuiskomst en uiteraard was het dokter Gert-Jan van Norel die zich over het lichamelijke ongemak heeft ontfermt. De enkel is nader bekeken en het is toch zaak dat er wat meer onderzoek naar gedaan wordt. De ontsteking zit diep en kan allerlei oorzaken hebben. Misschien is er iets achtergebleven na een vorige operatie of zit er een in het ziekenhuis opgelopen bacterie in. Zo’n bacterie kan verstopt zitten en plotseling de kop op steken als je het uiterste vraagt van jezelf. De diepe reserves zeg maar.. daar kan ook narigheid verstopt zitten. Maar eerst maar even afwachten wat de verdere onderzoeken gaan vertellen.

De uiteindelijke officiële uitslag is 20ste algemeen en 3e van de veteranen. Dat is toch best wel een resultaat om trots op te zijn. Deze veteraan kan nog prima mee met het spelletje. Voor het vertrouwen in jezelf, het omgaan met fysieke beperkingen en lering trekken uit kleine foutjes, was deze rally echt een super goede voorbereiding voor Dakar.

Grote dank gaat uit naar het BAS Dakar team. Wat een ontzettende leuke club gemotiveerde mensen. Niet alleen de hulp met sleutelen door Bart van der Velde was super, maar ook het eten was uit “eigen keuken” en dus was de kans op voedselvergiftiging nihil. Vorig jaar is Henk Knuiman zo ziek geweest in Marokko, dat wil je echt niet! Echt super, super top geregeld!

Weer back to reality en plankgas aan het werk maandag.
De nieuwsbrieven blijven ongeveer één keer per week in de mailbox tot Le Dakar. Dan het hele avontuur weer dagelijks. Hier nog een linkje naar een interview met Marcel Vermeij van Rallymaniacs.nl net na de finish.

Bedankt allemaal voor de moeite, de interesse en de steun!

Share "Marokko 2014 nieuws_9" via

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Meer nieuws over de Rally's
jan 5, 8 jaar ago

Wat een team! Keuringen ok, we kunnen beginnen!!

Wat een team! Keuringen ok, we kunnen beginnen!!Wat een team!! Oké.. iedereen weet wel dat Henk Hellegers zijn zaken altijd goed voor elkaar heeft, maar het is echt niet te geloven hoe goed het echt is! Alle tenten staan netjes aangesloten op een rijtje, matjes, werkplekken, de vrachtwagen.. alles ...

nov 26, 8 jaar ago

De kogel is door de kerk! Sjaak toch naar Dakar 2016!

De kogel is door de kerk! Sjaak toch naar Dakar 2016!De kogel is door de kerk… Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dat blijkt maar weer.. Het niet kunnen negeren van de Dakar kriebels is toch lastiger dan het lijkt. Sjaak heeft het echt wel geprobeerd, maar na het ...

okt 9, 9 jaar ago

Marokko 2014 nieuws_8

Marokko 2014 nieuws_8De finish!! Na 116 km proef zijn we er dan toch maar weer. Het is fijn om over de streep te komen na de pech met de voet en vandaag nog een lullig dingetje.. Met de voet ging het best heel ...