Wat een team! Keuringen ok, we kunnen beginnen!!

http://www.sjaakmartens.nl/wp-content/uploads/2016/01/Day2_scrut_00022.jpghttp://www.sjaakmartens.nl/wp-content/uploads/2016/01/Day2_scrut_00022.jpghttp://www.sjaakmartens.nl/wp-content/uploads/2016/01/Day2_scrut_00022.jpghttp://www.sjaakmartens.nl/wp-content/uploads/2016/01/Day2_scrut_00022.jpghttp://www.sjaakmartens.nl/wp-content/uploads/2016/01/Day2_scrut_00022.jpgWat een team! Keuringen ok, we kunnen beginnen!!

Wat een team!!

Oké.. iedereen weet wel dat Henk Hellegers zijn zaken altijd goed voor elkaar heeft, maar het is echt niet te geloven hoe goed het echt is!

Alle tenten staan netjes aangesloten op een rijtje, matjes, werkplekken, de vrachtwagen.. alles ziet er piekfijn uit en is ontzettend georganiseerd! Het Husqvarna fabrieksteam maakt ook deels gebruik van de vrachtwagen en die vielen ook van de ene verbazing in de andere. “Op de prullenbak zit zelfs nog een Husky logo” grapte Sjaak..

1 Januari keuringsdag
De keuringsdag is vaak een dag met veel papierwerk, wachten, in de rij staan, stempeltje halen, volgende tafeltje voor het volgende stempeltje etc… Niet echt een hele leuke klus maar het hoort erbij. Het hele team ging tegelijk naar de keuring en dat was volgens Sjaak wel gezellig. Ondanks dat het allemaal verschillende individuen zijn past het wel heel leuk bij elkaar. De keuring verliep verder vrij vlotjes en ze stonden tegen het middaguur weer buiten. Ze hebben bij de keuringen nog wel even de “echte grote mannen” gezien. DE Peugeot rijders.. Erg leuk en toch ook best wel indrukwekkend om te zien hoe dat gaat. Alles lijkt bijna een beetje stiekum te gaan. Snel de motorkap weer dicht en er voor zorgen dat er geen foto’s gemaakt kunnen worden.. Het lijkt heel erg overdreven, maar om het zo een keer van dichtbij mee te maken was best wel leuk.

“Wij moeten met een aardig budget komen als we met de motor mee willen doen, maar bij dat soort teams gaat het over miljoenen! Dat maakt het toch spannend, en als ze zelf zo geheimzinnig lopen te doen, word ik daar ook gewoon nieuwsgierig van!”

 

Share "Wat een team! Keuringen ok, we kunnen beginnen!!" via

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Meer nieuws over de Dakar
jan 18, 6 jaar ago

Etappe 13, Het zit erop.. De plak is binnen!!

Etappe 13, Het zit erop.. De plak is binnen!!Sjaak Martens reed zijn Husqvarna netjes naar Rosario. Zelfs nu nog kon er zat gebeuren! Uiteraard was niemand van plan om nog iets tussen de start van de special en het in ontvangst nemen van de medaille op het podium in ...

jan 18, 6 jaar ago

Etappe 12, Eigenlijk niets meegemaakt vandaag

Etappe 12, Eigenlijk niets meegemaakt vandaagSjaak Martens had een super mooie dag vandaag. “Ik heb gewoon super lekker gereden op een prachtige proef!” 450 kilometer verbindingsroute en 481 kilometer proef. Met het podium in Rosario in het zicht was het een proef om voorzichtig te benaderen. ...

jan 18, 6 jaar ago

Etappe 11, Tot de tank in de modder

Etappe 11, Tot de tank in de modder“Wat een dag hadden we weer zeg.. De hitte was niet te beschrijven.” Sjaak Martens besloot in de loop van de dag om helemaal niet meer aan het klassement te denken en gewoon maar op standje overleven te proberen de finish ...