Sjaak gaat niet naar de proloog. Er gaat even iets voor..

http://www.sjaakmartens.nl/wp-content/uploads/2015/11/IMG_9119.jpgSjaak gaat niet naar de proloog. Er gaat even iets voor..

Het is heel spijtig , want Sjaak had er heel veel zin in de proloog, maar soms gaat er iets voor..

Sjaak Martens heeft helaas verplichtingen in Engeland. Bij de grootste sponsor, dus dan ga je gewoon graag toch? Zul je altijd zien dat er weer van alles tegelijk gepland wordt.. Erg jammer vond Sjaak het, dat hij niet op het Eurocircuit bij de RTL GP Pre Proloog kan zijn. “Het is ook altijd zo gezellig” zei hij. “Ik sta daar echt de hele dag te ouwehoeren over iets wat ik het mooiste vind om te doen! Dat is toch geweldig?”

Feit blijft wel dat het een stuk lastiger was geweest als het hem niet gegund was door zijn sponsoren. Als er dan aan de andere kant een keer iets verwacht wordt, sta je er ook gewoon. En dan sla je hoe jammer ook, de Proloog over.

Daar is ie! Niet meer in zn hemd, maar prachtig in de stickers!Husqvarna-Sjaak-Martens-Dakar-2016

De layout van de stickers is verzonnen door Henk Knuiman. Dat is toch nog een vak apart hoor. Het is gewoon Tetris voor gevorderden met al die verschillende vormen en kleuren. Zie het maar netjes op de motor te krijgen als je daar niet goed over na denkt of er geen oog voor hebt. Henk Knuiman heeft er duidelijk een oog voor want Sjaak was helemaal wild enthousiast en heeft wel 4 keer in een minuut gezegd hoe ontzettend mooi de motor wel niet was geworden.

KOEK ETEN OP DE PROLOOG!
Henk Hellegers, team manager van het Husqvarna rally team heeft de motor en de spullen al bij Sjaak opgehaald. Iedereen kan de motor van Sjaak gewoon bekijken in de paddock. Hij staat bij het team van Henk Hellegers. Daar staat hij gewoon mooi te zijn! Ondertussen zin in iets lekker gekregen van al dat motorgeweld? Ga dan vooral niet alleen bij de motor kijken, maar neem ook zeker een lekker Fox koekje! Sjaak krijgt die pallet in zijn eentje niet leeg.. Ze staan ervoor!
Een hele dikke dank je wel voor de hulp, gaat niet alleen uit naar Henk Knuiman voor het ontwerpen van de layout voor de motor en de kleding, maar ook naar Wim Theunissen, Daan Bruijsten, WLM Design en JTX Racing. Zij hebben allemaal een ontzettend belangrijk aandeel gehad in de voorbereiding richting de Proloog, om alles op tijd klaar te hebben. De motor staat er echt knap bij en hij is technisch helemaal in orde..

Wat wil een mens nog meer..
Super bedankt!

Share "Sjaak gaat niet naar de proloog. Er gaat even iets voor.." via

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Meer nieuws over de Dakar
jan 18, 8 jaar ago

Etappe 13, Het zit erop.. De plak is binnen!!

Etappe 13, Het zit erop.. De plak is binnen!!Sjaak Martens reed zijn Husqvarna netjes naar Rosario. Zelfs nu nog kon er zat gebeuren! Uiteraard was niemand van plan om nog iets tussen de start van de special en het in ontvangst nemen van de medaille op het podium in ...

jan 18, 8 jaar ago

Etappe 12, Eigenlijk niets meegemaakt vandaag

Etappe 12, Eigenlijk niets meegemaakt vandaagSjaak Martens had een super mooie dag vandaag. “Ik heb gewoon super lekker gereden op een prachtige proef!” 450 kilometer verbindingsroute en 481 kilometer proef. Met het podium in Rosario in het zicht was het een proef om voorzichtig te benaderen. ...

jan 18, 8 jaar ago

Etappe 11, Tot de tank in de modder

Etappe 11, Tot de tank in de modder“Wat een dag hadden we weer zeg.. De hitte was niet te beschrijven.” Sjaak Martens besloot in de loop van de dag om helemaal niet meer aan het klassement te denken en gewoon maar op standje overleven te proberen de finish ...